Vocabulari d’informàtica 2

Poc a poc la gent es va animant a contribuir en aquest bloc, cosa que estic molt contenta! Avui us presente a Anabel Julián que vol compartir el vocabulari d’informàtica que ella utilitza en les seues classes.
Hola Estrella,
En primer lloc enhorabona pel teu bloc i moltes gràcies per compartir el teu treball i el dels altres. Gràcies a professionals com tú la meva tasca com a docent és més fàcil i engrescadora.
Gràcies de tot cor.
En una de les entrades del bloc vas penjar un vocabulari d’informàtica. A l’escola on estic faig informàtica des de P3 fins a P5 i abans de començar la sessió treballem el vocabulari d’informàtica. Voldria compartir els dos powers points que faig servir.
Salutacions,
Anabel JuliánDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *