Vocabulari d’informàtica 2

Poc a poc la gent es va animant a contribuir en aquest bloc, cosa que estic molt contenta! Avui us presente a Anabel Julián que vol compartir el vocabulari d’informàtica que ella utilitza en les seues classes.
Hola Estrella,
En primer lloc enhorabona pel teu bloc i moltes gràcies per compartir el teu treball i el dels altres. Gràcies a professionals com tú la meva tasca com a docent és més fàcil i engrescadora.
Gràcies de tot cor.
En una de les entrades del bloc vas penjar un vocabulari d’informàtica. A l’escola on estic faig informàtica des de P3 fins a P5 i abans de començar la sessió treballem el vocabulari d’informàtica. Voldria compartir els dos powers points que faig servir.
Salutacions,
Anabel JuliánDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.