La PDI en infantil

Ja sabeu que últimament estava fent un curset sobre les PDI. Bé, la notícia és que per fi l’he acabat! Ha sigut molt gratificant conèixer més profundament aquesta eina i les possibilitats que ofereix (pròximament penjaré el projecte que he elaborat).
La qüestió és que al acabar-lo em costava bastant imaginar com i quines activitats utilitzar per als alumnes d’infantil perquè el curs estava més pensat per a primària… Però gràcies a un article que ha escrit una companya blocaire en la revista “Docente XXI” he pogut fer-me una idea de tot allò que necessitem saber per al nivell educatiu que m’interessa.
Si és el vostre cas o simplement voleu conèixer quines utilitats té la PDI en infantil, només heu de llegir aquest article tan genial i instructiu!
Cliqueu a la imatge per accedir a la revista. El trobareu a la pàgina 34.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *