Menció especial al Projecte “Lectura enCADENAda”

Fa un dies vaig participar en aquest projecte-concurs, com ja sabeu. Fa temps que es va realitzar el sorteig i, clar, no em va tocar el llibre… Però, aprofitant un dia com avui, la Diada de Sant Jordi, tinc el plaer de dir-vos que aquest bloc va tindre una menció especial per ser el lloc d’on més visites va rebre la pàgina del concurs. Així que la seua autora va tindre un atac de generositat i també em va voler enviar un llibre! I és…
Quina alegria me va donar! Haveu vist com s’ho ha currat? Amb targeta i tot! I també 2 dedicatòries: una dins al llibre i l’altra darrere de la targeta. Us deixe un extracte de la seua entrada explicant com s’ho va passar de bé preparant els paquets (ho sent molt, Vero, però no m’he pogut resistir!):
Tomas falsas:
 
¡Menudo lío me hice con los paquetes!. Quería incluir una tarjeta con una especie de diploma y escribir algo detrás. Como no tengo impresora a color, le pedí a mi hermano que me los imprimiera. Y lo hizo, pero en folio normal, claro, no le indiqué otra cosa. Así que los recorté y los pegué en una cartulina que tenía yo.
Escribí el mensaje para Estrella y cuando iba a ponerlo en el libro, ¡¡¡zas!!!, era la tarjeta de B.art. “¡¡¡Noooooooooooooooooo!!!”, pensé, “no pasa nada, le pediré que me lo vuelva a imprimir”. Acto seguido lo empaqueté todo debidamente y cuando iba a tirar la tarjeta estropeada a la basura, ¡¡¡zas!!!, había puesto en el paquete la tarjeta de B.art con el mensaje para Estrella. ¡¡¡Noooooooooooooooo!!!, A desempaquetarlo todo y volver a empezar. 

Finalmente no conseguí otra impresión a color, de modo que a B.art le tuve que enviar la tarjeta en blanco y negro para no demorarlo más. (…)

…jajajajaja, què no te passarà, Vero…?

Bé, espere que tingueu un molt bon dia i que us regalen molts llibres i roses!

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!!!


1 thought on “Menció especial al Projecte “Lectura enCADENAda””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *