Premi a l’Acció Magistral 2011

Us informe que s’ha obert la convocatòria del Premi a l’Acció Magistral 2011.
La FAD (Fundació d’Ajuda contra la Drogadicció), la Comisió Espanyola de Cooperació amb la UNESCO (Organizació de les Nacions Unidas per a la Educació, la Ciència i la Cultura) i el BBVA convocan el

PREMI A L’ACCIÓ MAGISTRAL 2011

El guardó està dirigit a docents d’Educació Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria que hagen desenvolupat o estiguen desenvolupant en el curs escolar 2010/2011 projectes educatius de promoció de valors socials entre l’alumnat. La dotació econòmica del Premi és de nou mil euros per al/la docent o docents autors dels projectes guanyadors en les categories A (ed. Infantil, Primària) i B (Ed. Secundària Obligatòria) i nou mil euros per als centres educatius en els quals es desenvolupen les experiències. El termini de presentació de candidatures conclou el 20 de maig de 2011. La fallada del Jurat es produirà a finals de setembre, coincidint amb els actes commemoratius de l’Homenatge al Mestre.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *