Projecte “Tipus de textos”

Brichi Monferrer és una persona que admire molt. Fa temps que seguisc els seus àlbums picasa i sempre els tinc en compte. I ara tinc l’orgull de presentar-la com una col·laboradora més d’Idees Magistrals!
M’ha enviat un projecte molt interessant i complet que jo ja li havia tirat l’ullet, jeje.
Estrella moltes gràcies per deixar-me participar en el teu blog. (L’honor és meu!)
M’agradaria compartir l’últim projecte que estic fent amb els meus peques de 5 anys.
Per a reforçar la lecto-escriptura vaig pensar en fer un treball al voltant de les tipologies textuals i la veritat és que estan prou motivats i els resultats són fantàstics.
Espere que t’agrade
Una abraçada
Per visualitzar-lo, heu de clicar a la imatge. Us portarà al seu àlbumweb per poder descarregar-lo.


4 thoughts on “Projecte “Tipus de textos””

  • Hola Maria,

    aquest projecte no és meu, és de la Brichi, però es pot descarregar si tens el picasa instal·lat a l'ordinador. També pots deixar-li un comentari a Brichi en una de les imatges de l'àlbum.

  • M'ha encantat aquest treball; és fantàstic!
    M'agradaria poder treballar-lo amb els meus alumnes el proper curs però no puc modificar res. Et dono la meva adreça per si fores tan amable d'enviarme'l.
    pili.laura@hotmail.com

  • Com he descrit en el comentari anterior, aquest projecte no és meu i per tant no tinc l'original per enviar-lo. La seua autora es Brichi i es pot descarregar si accedeixes al picasa (clicant la imatge). Sempre pots descarregar-lo i després modificar-lo amb un editor d'imatges (paint, gimp, photoshop…). També podries intentar posar-te en contacte amb Brichi mitjançant un comentari en una de les imatges del projecte. Opcions en tens 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *