“Qui va matar el drac?”

Avui no parem de publicar un munt de recursos per Sant Jordi! Coses que trobe ací i allà. I aquesta vegada ha sigut gràcies a la meua companya Laura del bloc “El racó de l’infant” que m’ha descobert aquesta mervallosa sèrie d’animació: “Qui va matar el drac?”


Es tracta d’una sèrie de 5 capítols on la història parteix de la llegenda de Sant Jordi, i s’intenta parodiar d’una manera còmica i diferent com es va acabar realment amb la vida del Drac de Sant Jordi (com molt bé explica la seua web: http://www.quivamatareldrac.cat/).
És una iniciativa que van portar a terme 4 persones relacionades amb el món de la il·lustració, l’animació i el disseny. L’any passat, durant la setmana de la Diada, es va presentar un capítol diari fins el dia 23, dia de Sant Jordi.
També van fer una versió per felicitar el nadal.


Veritat que és tota una obra d’art?


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *