Tapa homenatge a Sant Jordi

Sònia Martínez de l’Escola Pi d’En Xandri (Sant Cugat del Vallès) ens mostra aquesta tapa tan fantàstica!
Bona tarda Estrella!!

Després de l’estrés d’aquesta setmana per acabar àlbums, tapes… ja estic més tranquil·la i aprofito per compartir amb totes i tots vosaltres la tapa de l’àlbum que hem fet aquest curs. L’hem dedicat a St. Jordi.

Vam demanar les tapes de color verd billar un centímetre més grans que el din-A4 i damunt hi vam enganxar un full guarro blanc din-A4. En aquest full blanc, amb cola líquida una mica aigualida, hi vam enganxar trossos de paper de diari que prèviament els alumnes havien tallat. Els hi vam fer retallar una mica grans i vam intentar que els enganxèssin de manera que es veiessin lletres més que fotos, ja que el que intentàvem era que ens recordés al llibre que es regala en la diada de Sant Jordi. En una altra sessió, cadascú en mig guarro, va dibuixar la seva rosa, la que en St. Jordi va regalar a la princesa, els vam dir que la podien fer com un cargolet, i cadascú en va fer la seva versió, jejeje, la tija i les fulles i/o punxes amb cera tova negra i després les van pintar amb aquarel·les. És una tapa mooolt senzilla però molt vistosa!!

Apa doncs, bones vacances de Pasqua a tothom!!! 

És xulíssimaaaaaa!!!1 thought on “Tapa homenatge a Sant Jordi”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *