Transformant una agulla d’estendre en una rosa

Raquel Fernández ens proposa la següent manualitat per a Sant Jordi:
A P3 vam fer la rosa de Sant Jordi per regalar a les mares però en forma d’agulla de pit. Vam fer un xurro de plastilina vermella, la vam aixafar una mica i vam enroscar aquest xurro pla com si fessim un cargol. Vam pintar una agulla d’estendre roba de fusta de color verd i hi vam enganxar damunt la rosa vernissada amb purpurina. Aquí podeu veure com van quedar tot i que la foto no és gaire bona!
És una proposta facileta per als més petits, veritat?

Actualització 15/4/11: Esther Vallvé ens informa a través del facebook que en la seua escola han aprofitat aquesta manualitat. Aquest ha sigut el seu resultat:2 thoughts on “Transformant una agulla d’estendre en una rosa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *