Creant un drac

Com ja vaig comentar pel facebook, el bloc ha estat “fora de servei” durant uns quants dies. He tingut molta faena, com valorar un munt de blocs finalistes dels V Premis Espiral Edublocs 2011 (tasca difícil en alguns moments pel nivell tan alt que hi ha) i preparar el 3r trimestre; i a més en cap de setmana, que és quan més temps tinc, tampoc he parat ni un segon a casa per motius personals. Així que ho tenia complicat per publicar tot allò que m’han enviat al correu electrònic!
Però per fi, pareix que tot torna a la normalitat (això espere). Sònia Martínez fa temps em va enviar aquestes petites obres d’art que van crear per a Sant Jordi. Sé que és un poc tard, però sempre ho podem utilitzar pel curs vinent, no?
Hola Estrella!!

Sòc la Sònia de l’escola Pi d’en Xandri de St. Cugat. Aquesta vegada t’envio uns dracs de St. Jordi que han fet els nens i nenes de P3. Des de fa alguns anys que fem aquesta feineta ja que és molt bonica i els dracs queden mooolt divertits!

Primer de tot busquem un munt de dracs diferents per pintar, quan ja en tenim una bona selecció n’ampliem el cap d’alguns i el cos d’altres. Presentem als nens i nenes les diferents parts del drac i ells/es en trien la part que volen. Seguidament els enganxem en un Guarro din-A3 i ells l’acaben de completar amb retolador negre (si és permanet millor). Aquesta feineta la fem en petit grup.
Un cop acabats els pintem amb aquarel·les líquides de colors verds, marrons, ocres i un últim toc de vermell com si fos el foc. El resultat??? Uns dracs ferotges i terribles!!

El resultat és genial i molt artístic!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *