Guanyadors dels V Premis Edublocs 2011

Ahir van ser publicats els guanyadors d’aquests premis en el quals he tingut l’honor de participar com a membre del jurat.
Des d’aquest bloc vull donar l’enhorabona a tots els guardonats! Us ho mereixeu i punt!!!
Però també he de dir que ha sigut una tasca difícil valorar el treball de certs participants perquè hi ha hagut molt de nivell, les puntuacions han sigut altes i en poca diferència.
Vore el funcionament des de dins de l’organització ha sigut molt gratificant i estic molt contenta d’haver conegut a aquestes meravelloses persones que han format part del jurat, així com també els coordinadors, que han ajudat molt en moments de dubtes. Quin gran equip hem fet!
Espere vore-vos a tots i totes el dia 4 de juny al Museu Nacional d’Art Reina Sofia de Madrid, perquè enguany m’he tornat a animar per assistir a la gala d’entrega de premis!! Tinc ganes de conèixer en persona als premiats, al jurat, a l’equip…
No us ho podreu perdre! Passaré llista!!! ^_^
PD: Promet no plorar com l’any passat…


3 thoughts on “Guanyadors dels V Premis Edublocs 2011”

  • Gràcies Estrella! Ens veiem a Madrid! Jo no puc prometre no plorar ja que es preveu com un acte molt emotiu i els sentiments estaran a flor de pell! (Snif, snif!).
    No m'estranya que ploressis l'any passat, he vist el vídeo de l'entrega de premis i ha de ser impressionant estar allà davant i saber l'esforç que hi ha darrera per aconseguir-ho.
    Fins el dia 4!!!
    Yolanda Roset del bloc de recursos per a l'Educació Especial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *