Jornades d’infantil a Elda

Hola companys i companyes! Estic encantada de enviar-vos aquest email amb el qual aneu a dur una gran sorpressa. I és que alguns coles de la nostra comarca promoguts pel CEFIRE D’ELDA hem preparat unes jornades per coneixer més de prop la nostra tasca educativa, com desenvolupem el nostre treball i com treballem amb projectes innovadors, que són importants dins del nostre currículum.

M’agradaria que si esteu prop d’ací i eixos dies poguereu assistir a les jornades no vos les perguereu i si esteu llarg per favor que li donareu la màxima difussió, ja que és un esforç per als/les mestres que duem tot uns anys amb aquesta proposta de la mà de Pilar Tercero, la coordinadora d’aquest meravellós projecte i, a banda d’això, és molt bonic compartir experiències i noves amistats, que tots aniguem a una amb l’enseyament i aprenguem de tots/tes de les propostes que es van a desenvolupar.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.
VOS ESPEREM!!!!!!!!!
 

Podeu trobar més informació a la carta enviada als centres:

I també al díptic de l’esdeveniment:1 thought on “Jornades d’infantil a Elda”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *