L’alegria de Yolanda contagia el nostre bloc

Yolanda Roset, guanyadora de la baldufa d’or en la categoria de professorat i col·laboradora en aquest bloc, m’ha enviat un correu electrònic en el que explica que el seu premi vol compartir-lo. M’ha fet molta il·lusió rebre’l perquè sé i entenc per tot el que estarà passant ella ara: fa un any jo també vaig ser guanyadora d’una d’aquestes fantàstiques baldufes i les emocions estaven a flor de pell. Per això, és un honor per a mi poder lluir la seua imatge i tornar a sentir-me guanyadora encara que siga un poquet ^_^ Moltes gràcies, Yolanda, per voler compartir-lo amb mi!

Us deixe traduït el correu electrònic de Yolanda:

Hola a tots i a totes!!!

M’ha fet moltíssima il·lusió rebre els vostres missatges de suport i les vostres felicitacions. No tinc paraules per descriure el que sent ja que gràcies als premis Edublocs he conegut gent tan fantàstica com vosaltres, que lluiteu dia a dia per treure endavant el vostre espai, al qual li dediqueu moltíssimes hores personals sense demanar res a canvi. Tots heu ajudat moltíssim a enriquir el meu bloc i vull agrair-vos el vostre treball compartint amb vosaltres una imatge que penso que també ha de ser vostra i que us anime a incloure en el vostre bloc, d’aquesta forma EL PREMI ÉS ENCARA MÉS COMPARTIT ja que tots/es també us ho mereixeu.

Preneu doncs una miqueta de la meva alegria amb aquesta imatge.
Una salutació molt gran i una besada enorme. Sou tots fantàstics/ques; seguiu amb el vostre treball doncs segur que ajuda a molts professionals, pares, visitants… el món de l’educació no seria el mateix sense la vostra aportació.

En un moment en què les retallades en educació són evidents l’única cosa que ens queda són les nostres forces i la nostra capacitat de treballar en equip i recolzar-nos mútuament.

En el moment del lliurament de premis a Madrid estareu també presents en les meues paraules i en el meu cor. UN APLAUDIMENT TAMBÉ PER A VOSALTRES I… MOLTES GRÀCIES DE NOU PEL VOSTRE TREBALL I LES VOSTRES APORTACIONS Al MEU BLOC!!!

Fins a molt aviat.

Yolanda Roset Aligué
http://blocs.xtec.cat/recursosee (Bloc de Recursos per a l’Educació Especial)
 
Només puc dir… OOOLÉ! Molt ben dit! 


1 thought on “L’alegria de Yolanda contagia el nostre bloc”

  • Estrella,el plaer és meu. Compartir aquest premi amb tots vosaltres m'omple d'il·lusió!
    Una abraçada molt forta i felicitats per la teva tasca i per aquest fantàstic bloc!
    Oooolé també per a tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *