Projecte “Les papallones” amb PDI

Com ja sabeu vaig estar fent un curset telemàtic sobre les PDI. En ell ens van demanar que férem un projecte amb el programari Smart Notebook 10 i avui vull compartir el que vaig fer jo. Com enguany no tinc tutoria vaig pensar en agafar el projecte de les papallones que vaig fer l’any passat amb els alumnes de 4 anys i transformar-lo en format PDI. I bé, ací queda publicat el recurs digital d’aquell projecte.
A continuació podeu vore una visualització prèvia:
Per descarregar-lo, heu de clicar al següent enllaç:

Recordeu que necessiteu tindre instal·lat el notebook a l’ordinador per poder utilitzar-lo.

 Actualització 19/5/11: Si no podeu descarregar-lo, també ho podeu fer mitjançant el rapidshare:


6 thoughts on “Projecte “Les papallones” amb PDI”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *