Manipulant la càmera de fotos

Ja feia temps que no tenia notícies de Cyra Garrido i pareix que em va llegir els pensaments perquè ahir em va enviar un correu electrònic amb una idea genial (com no, en la seua línia, jeje).
Hola Estrella!!  Com va tot?? Primer vull felicitar a les persones que han guanyat el premi espiral, he vist les fotos que vas fer del cap de setmana i m’han semblat molt maques sobretot veure a la gent tan feliç després de rebre aquest premi tan important per la gent que es dedica en cos i ànima al món dels blocs.

Mira Estrella m’agradaria compartir amb vosaltres una activitat que hem fet a la nostra escola, les persones que formem part de la comissió TAC de l’escola (Javier Toledo, Mariví Giménez, Cristina Martínez i jo mateixa) hem organitzat un concurs fotogràfic on han participat des d’infantil fins a primària. El tema del concurs era  “objectes de l’escola” i cada nen i nena havia de fer una foto a un objecte que li agradés de l’escola. Les fotos han quedat impressionants perquè algunes semblen fetes per autèntics fotògrafs. L’elecció de les fotos guanyadores ha sigut molt difícil ja que el nivell era molt alt. La veritat és que hem quedat molt sorpresos per la creativat que poden arribar a tenir els nens i nenes amb una càmera a les seves mans!!

Al bloc tens en la página principal un slide amb les fotos guanyadores per si les vols veure, segur que t’agradaran molt!!

Una forta abraçada
Cyra

Tens raó, m’han agradat moltíssim!! Les fotos són fantàstiques, quasi de professionals! I tinc que contar-vos que ja fa algun temps, quan treballava a l’escola d’Alcanar, van portar a terme una activitat molt semblant però amb els alumnes de 6è (crec) per treballar les diferents perspectives. No pensava que els alumnes d’infantil ho pugueren fer tan bé com els alumnes de primària! 
Us deixe l’enllaç a aquell àlbum sobre els “Racons de l’escola” per si us dóna idees:

Quan veig aquestes fotos m’entra certa nolstàlgia… per què serà? jejeje1 thought on “Manipulant la càmera de fotos”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *