Un premi que enlluerna

L’autora de “La classe de Miren” m’envia aquest brillant premi per poder lluir-lo al bloc. Moltíssimes gràcies!
L’objectiu d’aquest segell és fomentar la unió entre els blocaires. Les bases són que ha de publicar-se una entrada d’agraiment a qui l’entrega i donar el premi a 12 blocs amics.
Els meus són:
 1. DianaEducació
 2. Ses meves feinetes
 3. El ríncon educativo
 4. Profe… ¿qué hacemos hoy?
 5. Trencaclosques
 6. Mi grimorio escolar
 7. Què hacemos hoy en el cole?
 8. Buscant idees
 9. Dirigiendo manitas
 10. EI d’Educació Infantil
 11. Imagina aula viva
 12. xino-xano

Felicitats a tots pels blocs que teniu!7 thoughts on “Un premi que enlluerna”

 • Moltes gràcies per ser uno dels blogs al que has citat per aquest premi, això fa que ens puje la moral en aquestos últims dies d'escola que ens ha fet deixar un poquet de costat al blog per la quantitat de feia al col·le. Eres un amor.
  Un abraç molt fort i continua com sempre.

 • Moltes gràcies Estrella!! per deixar-nos formar part de la teva llista, ha sigut tot un plaer per nosaltres i ens ha fet molta il.lusió!!
  Petonets i abraçades
  Cyra

 • Moltíssimes gràcies pel premi!! Feia temps que no entrava al bloc i m'he trobat amb aquesta meravellosa sorpresa. Gràcies per pensar en mi. Besos!

 • Xiqueta quina alegria!!! m'encanta no tan sols el solet, sinò que t'hages recordat del meu humild bloc, que estiguem en contacte, i sobre tot que reben aquet premi molts blocs tants com es puga ja que tots junts farem una educació innovadora i creativa i això és el més important!!
  BESSETS I GRÀCIES!!

 • Moltíssimes gràcies estrella, per a mi és un honor rebre aquest premi, de part teva. Tot i que degut a la feina tinc el bloc una mica en pausa, tinc moltes cosetes per publicar i compartir. Una forta abraçada.

 • Moltes gràcies Estrella! M'ha fet molta molta il·lusió! Perdona pel retràs però el final de curs a Formentera és terrorífic, perquè ens hem de mudar de casa perquè les lloguen, i és tot un poc embullós! És el meu primer premi i m'encanta! Gràcies, gràcies i feliç estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *