Vídeo original del teatre “La cuca de llum”

Ja fa un any que els meus petits alumnes de Reus van representar una adaptació de “La cuca de llum”. Ara us vull mostrar el gran resultat que va ser, perquè en el seu moment no ho vaig poder compartir. Per fi, he pogut penjar el vídeo de la nostra respresentació! Veient-lo he recordat molt bons moments, com anaven els xiquets de guapíssims gràcies a les mares i que bé que ho van fer!!! Quasi com autèntics artistes professionals! (a vore que hauré de dir jo… jejejeje)


A més, l’altre dia buscant vídeos vaig trobar la versió que van fer a l’Escola Mare de Déu de Montserrat de Súria. Aquestes són les diferents parts de l’obra. També els ha quedat molt bonica!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *