Orla de les Papallones, els meus antics alumnes

Quina il·lusió m’ha fet rebre aquest correu!! Enguany, Laura Mondragón ha sigut la tutora dels alumnes que vaig tindre en Reus i m’ha enviat l’orla que ha fet per a que la penge, ja que és una de les hi ha en aquest bloc. Mireu quin goig fan!
No sabeu l’alegria que vaig tindre quan ho vaig vore! A més, també m’ha enviat algunes fotos de grup que han fet durant el curs i m’ha encantat vore’ls tan contents i divertits!
He vist al seu bloc d’aula que han fet un munt de coses xules i estic molt contenta que hagen tingut una mestra tan dedicada després del mal cos que se’ls va quedar al dir-los que em cessaven. Segur que les famílies també estan encantades amb ella i l’estimen molt! Són genials!!
Moltes gràcies Laura per haver-te molestat en enviar-m’ho! M’has tret un somriure!!


2 thoughts on “Orla de les Papallones, els meus antics alumnes”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *