Programa “Redes – No me molestes mamá, que estoy aprendiendo”

Mª José Varella m’ha fet arribar aquest vídeo que per a mi m’ha resultat molt, però molt interessant. M’he sentit força identificada amb tot el que es comenta ja que sóc una gran amant dels videojocs i de la tecnologia. En el programa “Redes”, Eduard Punset entrevista a Mark Prensky, un expert en l’educació del segle XXI i la del futur, creador dels termes natiu digital i immigrant digital. Aquest home té una visió molt diferent del que deuria ser una aula dels nostres temps. Si teniu mitja horeta lliure, us recomane que li pegueu un ull. Us obrirà la ment!
Aquesta entrada va dedicada a tots aquells que es passen hores mortes jugant als videojocs. Com diu un amic de Mark Prensky: hem de viure el nostre temps!
(Per cert, us heu fixat en l’escenari de la conferència i de l’entrevista? És on van fer l’entrega dels V Premis Espiral Edublogs 2011, el Museu Reina Sofia! Quina curiosa casualitat, no?)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *