Programació de MÚSICA (curs 2010-11)

I com estem amb les programacions, ací deixe la de música que he fet servir durant el curs passat. Està basada en la de Barcanova ja que els llibres que utilitzen en aquella escola eren d’eixa editorial.
A continuació podeu anar descarregant les diferents unitats per als diferents nivells: P3, P4 i P5.

Actualització 31/5/2015: Com veig que teniu molts problemes per descarregar les programacions, les he col·locat al meu dropbox per facilitar el camí. Clicant al següent enllaç s’obrirà una finestra nova on trobareu el botó de descarrega a la part superior dreta:


43 thoughts on “Programació de MÚSICA (curs 2010-11)”

 • M'ha encantat aquesta programació, però perdoneu pel meu poc coneixement de la informàtica però soc incapaç de descarregar-me cap unitat, només he pogut veure la primera, algú em dir a on haig de clicar, moltes gràcies.. estic molt interesada ja que aquest any haig de fer la música d'infantil, je, je.

 • Hola Merche,

  si cliques damunt de cada document del llistat, automàticament se t'obri una finestra per guardar-lo al teu ordinador. Espere que ara ho pugues descarregar.

  Ens llegim!

 • Hola anònim,

  si busques per internet és possible que trobes alguna de les cançons. Però si t'interessa molt aconseguir-les, posa't en contacte amb l'editorial per aconseguir els cd's. Estan molt bé!

 • Hola Bona tarda!
  En primer lloc gràcies per aquest bloc tan genial!
  En segon lloc, comentar que, segurament em tocarà fer la música d'infantil d'aquí unes setmanes i fins a final de curs, i com que es la primera vegada que ho faig, vaig un tant perduda….he vist la programació anual que hi ha aqui penjada, però al clicar qualsevol document em surt una finestreta amb anglès que em diu que no puc descarregar…?? faig alguna cosa malament? és necessita donar.me d'alta en alguna cosa??

  em podrieu donar un cOp d mà!
  gràcies per endavant

 • Hola companya,

  no fas res malament. Resulta que hi ha mesos que a causa de la quantitat de descarregues que es fan dels meus arxius, fan que es sobrepasse el límit que tinc al compte del box i per tant es bloqueja automàticament. Es soluciona esperant al mes següent per fer noves descarregues del material que vulgues (ho dic per si et passa una altra volta amb altres documents). En teoria, ja podries descarregar-les. De totes formes puc enviar-te les programacions que demanes si em passes una adreça electrònica.

  Ens llegim!

 • Buenas tardes Estrella,
  Me encanta tu página y me parece muy interesante. Necesito las programaciones de música para 5 años de infantil, pero llevo una semana insistiendo y no hay manera.
  Si no te es mucha molestia, me las podrías mandar?
  Mi correo: abuemart@hotmail.com
  Enhorabuena por tu trabajo!
  Gracias

 • Hola de nou a tots i totes,

  he estat enviant-vos les programacions a les últimes adreces facilitades. No sé si m'he deixat algú. Espere que ara les pugueu gaudir, més val tard que mai 😛

  Ens llegim!

 • Hola eli,

  si no em dones una adreça de correu, no puc enviar-t'ho… De totes formes, prova una altra vegada a descarregar-les. Hi ha mesos que se supera el límit de baixades i per això no podeu.

  Ens llegim!

 • Hola Silvia,

  acabe d'enviar-te el mail amb les programacions. Espere que et vagen bé!

  De primer cicle de primària no tinc res. Ho sent! Només infantil.

  Ens llegim!

 • Hola Estrella,
  M'encanta el blog i la veritat és que posat en pràctica moltes i moltes idees.
  Intentava baixar-me la programació de p5 però no puc.
  Podries enviar-me-la a aquest correu?
  nunu105@hotmail.com

  Moltes, moltes gràcies!
  Núria
  COMPARTIR ÉS CRÉIXER

 • Bon dia Estrella,

  He estat mirant la programació de P5, la trobo molt completa i m'agradaria fer-hi un cop d'ull! Però no puc descarregar-la 🙁 Et faria res enviar-me-la? naatblancafort@gmail.com
  Moltíssimes gràcies,
  Natàlia.

 • Hola Natàlia, t'acabe d'enviar totes les unitats al teu correu (no només P5). Que vaja bé!

  Fàtima, supose que l'últim anònim també és teu, però per si m'equivoque també t'he enviat a tu les programacions.

  Ens llegim!

 • Hola Estrella! Sóc na Mª Àngels. Enhorabona per aquest bloc, és un gran recurs!
  Com comenten anteriorment, tinc problemes per baixar-me les unitats didàctiques, no se què passa.
  Et sabria greu enviar-les al meu correu?
  mange1808@hotmail.com

  Moltes gràcies!

 • Torn ser Mª Àngels. Finalment les he pogut descarregar, no fa falta les enviis. Moltes gràcies

 • Hola Estrella!

  Actualment sóc mestra de música i m'agradaria tenir més recursos.
  Et sabria greu enviar-me les programacions al meu correu? No les puc descarregar…

  beruve@hotmail.com

  Moltissimes gràcies!

  Berta

 • Benvolguda amiga,
  m'ha agradat molt, molt aquest bloc, he provat de descarregar les programacions però no he pogut, són molt correctes, m'han agradat, pots enviar-les al correu:
  conveca@hotmail.com

  Moltes gràcies!!
  Consol

 • Berta, Consol i Marina,
  he canviat de plataforma per facilitar-vos les descarregues. Si torneu a l'entrada veureu una actualització amb el nou enllaç per descarregar les programacions.

  Discupleu les molèsties.

 • Hola Estrella,

  Primer de tot enhorabona pel bloc. He provat de descarregar les programacions però és impossible, series tan amable d'enviar-me-les al correu? Moltes gràcies.

  npfb@yahoo.es

  Joan

 • Hola, Estrella.

  Em dic Marga i aquest any faig música a l'Ed. Infantil. He intentat baixar-me les programacions de música però he pogut. Com me les podria baixar?
  El meu mail és el musik0902@gmail.com.
  Moltes gràcies.

 • Hola Estrella. Enhorabona per la gran feina feta i moltes gràcies per compartir de forma altruista tot aquest munt de material i ajudar a tanta gent a fer cada cop millor la música a les escoles. He agafat idees per a afegir a la meva programació. Repeteixo, moltíssimes gràcies per tot !!!!!
  Laia

 • De nou, moltes gràcies a tots i totes per les vostres paraules! Tot i que aquestes programacions tenen els seus anys, veig que continuen tenint èxit i les feu servir. Un consell: utilitzeu-les per traure idees i fer les vostres, ja que poden estar obsoletes…

  Sobre els dubtes que teniu, dir-vos que vaig actualitzar l'entrada per deixar d'enviar al correu les programacions ja que no dispose de temps material per fer-ho. És molt fàcil la descàrrega: només s'ha de clicar a l'enllaç que porta als arxius del dropbox i allà haureu de fer clic al botó de descàrrega (està dalt a la dreta una vegada s'ha carregat tot). He comprovat els enllaços i funciona tot correctament. Disculpeu les possibles molèsties.

  Sort a tothom!

 • Genial! és la primera vegada que faig infantil i vaig perduda i espantada. Moltíssimes gràcies per compartir tant bona feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *