Programació de PSICOMOTRICITAT (curs 2010-11)

Aquesta és la programació de psicomotricitat que vaig utilitzar el curs passat. Està pensada per P3, P4 i P5 encara que moltes activitats es repeteixen en els 3 nivells. Com a l’escola em van facilitar la que s’havia fet l’any anterior, ha sigut fàcil adaptar-la. L’únic problema que m’he trobat és que no he pogut fer activitats massa variades perquè el material no era molt divers; només hi havien bancs, aros, pilotes, cordes, xanques i algun que altre mòdul.

A continuació podeu descarregar les diferents unitats:

Actualització 31/5/2015: Com veig que teniu molts problemes per descarregar les programacions, les he col·locat al meu dropbox per facilitar el camí. Clicant al següent enllaç s’obrirà una finestra nova on trobareu el botó de descarrega a la part superior dreta:


46 thoughts on “Programació de PSICOMOTRICITAT (curs 2010-11)”

 • Buscant propostes per psicomotricitat he trobat el bloc per casualitat, gràcies, molt ben organitzat.
  Montse

 • No puc descarregar cap activitat de las que estan penjades de psicomotricitat, t'agrairia molt si las pots enviar al meu mail, es per un estudi d'activitats que estic fent.

  Moltes gràcies
  pymeta@gmail.com

 • El que comentes passa a voltes quan hi ha moltes descarregues al box (amb la versió gratuïta, que és la que tinc, quan es sobrepassa el límit del mes, ja no es pot tornar a descarregar fins al mes següent). Simplement hem de tindre un poc de paciència i esperar-nos. De totes formes, crec que ja pots accedir per descarregar el que vulgues. Torna-ho a provar i si no pots, ho puc enviar per mail, ok?

 • Bona nit! sembla que heu penjat un material molt interessant però no trobo forma humana d'accedir a ell. Si us facilito una adreça em farieu el favor d'enviar-me'l?. Creieu-me que necessito molta ajuda amb les meves sessions de psico. Gràcies per endavant i una salutació!

  lescalad@xtec.cat

 • Em trobo amb la mateixa situació que totes vosaltres: no trobo manera de poder visualitzar res, i mira que fa dies que ho intento… Jo també agraïria si em poguessiu fer arribar la programació, donat que aquest curs haig de fer tota la psicomotricitat del parvulari i vaig bastant perduda.

  soofia@terra.es

  Moltes gràcies per compartir i per ajudar a d'altre gent!

 • Hola de nou,
  estic reenviant les programacions als correus que em faciliteu. Espere que arriben totes correctament.

  Sofia, a tu el mail me'l retorna. No sé si me l'has donat malament…

  Ens continuem llegint!!

 • Primer de tot moltes gràcies per compartir les programacions. És el primer any que em toca realitzar les classes de psicomotricitat a educació infantil i vaig força perduda!

  A aquests documents hi ha les sessions? Si no et sap greu, me les podries enviar? M'anirien molt bé, per a poder programar-me les meves!

  Moltes gràcies

  sia787@gmail.com

 • Hola Bon dia !

  Estic realitzant un treball per elaborar una sessió de psico i m'he topat amb el teu blog. El que passa que no puc descarregar-me els pdf. Series tan amable de enviar-me per correu els del curs de P3 ?

  alcober06@hotmail.com

  moltíssimes gràcies !!

 • Als que esteu demanant les sessions he de dir-vos que malauradament no les tinc en format digital… Les anava fent a mà a la meua programació setmanal. Ho sent molt!

 • Hola, lo primero de todo agradecer vuestra propuesta,ypor rtra parte me remito a ustedes para si es posible me envien las programaciones de p-3,p-4y p-5 al siguiente correo me es imposible acceder a ellas.
  Muchísimas gracias
  Un saludo.
  Mi correo es: noeliaferfra@hotmail.com

 • Hola Estrella, m'interessa molt els pdf de programació de psicomotricitat ja que aquest curs tinc que fer una i m'agradaria poder veure'ls per tenir una mica més d'deea.
  Podries enviar-me encara que fossin els de P3 i P4??

  anabel.dc22@gmail.com

  Moltes gràcies i que vagi bé!

 • Hola!!! jo també estaria interesada en que m'enviessis les programacions de P3, P4 i P5 ja que he trobat molt interessant la mostra que has publicat. La resta he intentat baixar-les però no he pogut.
  Moltes gràcies per compartir i felicitats per la teva feina i el teu bloc q em sembla interessantíssim!!!
  Olga

  El meu correu és:
  ovillaba@xtec.cat

 • jo tampoc puc descarregar-ho, m'interessaria tenir totes le unitats, p3, p4 i p5, si es possible, ja que em toca fer la psico aquest any al parvulari i m'anirà fer-li una ullada i adaptar-ho despres a les necessitats dels alumnes i l'escola.

  el meu correu es: avicen28@xtec.cat

  Moltes gràcies

 • jo tampoc puc descarregar-ho, m'interessaria tenir totes le unitats, p3, p4 i p5, si es possible, ja que em toca fer la psico aquest any al parvulari i m'anirà MOLT BE!!!
  TENS UN BLOG INCREIBLE !!!
  el meu email és:

  maitepi2003@hotmail.com

  gracies per tot !!!

 • Hola Estrella!
  M'agrada molt el teu blog, el trobo molt interessant amb moltíssims recursos. M'interessen les programacions de música i psicomotricitat. Me les podries enviar? Merci per tot!! Gemma

  dac792000@yahoo.es

 • Bones estrella!
  Moltes gràcies per compartir tantes idees!! M'agrada molt el teu blog.
  Em podries passar les programacions de psicomotricitat al meu correu??
  Gràcies
  agarc486@xtec.cat

 • Hola de nou a tots i totes,

  he estat enviant-vos les programacions a les últimes adreces facilitades. No sé si m'he deixat algú. Espere que ara les pugueu gaudir, més val tard que mai 😛

  Ens llegim!

 • Bona tarda tens un bloc fantàstic. M'interessarien molt les programacions de psicomotricitat de P3 P4 i P5.He provat de descarregar-les i no he pogut. Em faries un gran favor, doncs aquest curs he de fer la psicomotricitat d'infantil Moltes gràcies el meu correu és otorrell@xtec.cat

  Olga

 • Bon dia!!

  enhorabona pel teu blog,molt interessant i profitos!!
  m'agradaria tenir la programacio de psicomotricitat pero no puc descarregar.

  Si poguessis envisr-me-la a:
  boraumireia@gmail.com

  moltes gracies!

 • Bones!! enhorabona pel blog primer de tot! el trobo molt interessant! jo aquest any sóc la mestra de psico i m'agradaria tenir les programacions de P3, P4 i P5 que planteges… poden ser molt útils!!!

  El meu correu és ecasas_83@hotmail.com

  Moltes gràcies!!! ESTER

 • Bona tarda Estrella! M'agrada molt el teu blog i el veig molt interessant per a la meva futura tasca de psicomotricista. M'agradaria molt que m'enviessis les programacions per e-mail, ja que no me les deixa descarregar. El meu correu és: laietta90@hotmail.es

  Moltes gràcies per avançat!

 • Primer de tot felicitats pel blog Estrella, i segon, t'agrairia molt que m'enviessis les sessions de p3, p4 i p5 ja que no les puc descarregar. M'ajudarien molt ja que estic suplint un company i és el meu primer cop que faig psicomotricitat.

  Moltes gracies

  manelsan87@hotmail.com

 • Hola!! Felicitats Estrella pel blog! Jo també em trobo fent una substitució i fent psico a tot infantil per primera vegada. M'aniria molt bé si em puguéssis enviar les programacions de p3, p4 i p5!

  Moltes gràcies i bones vacances 🙂

  drousk@gmail.com

 • Bon dia a tothom,
  he canviat de plataforma per facilitar-vos les descarregues. Si torneu a l'entrada veureu una actualització amb el nou enllaç per descarregar les programacions.

  Discupleu les molèsties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *