Tapa amb síndria

Aquesta tapa l’envia Raquel Fernández. És molt original perquè es pot obrir i tancar!
Hola,
t’adjunto les fotos de la portada que he fet pel tercer trimestre amb els de p3.

Per tal d’introduir el tema de la tapa de l’àlbum vam estar parlant de l’estiu i vam portar a la classe una síndria. La vam observar per fora i per dins i la vam tastar. A continuació els hi vam ensenyar un model de tapa per veure com feiem màgia amb la tapa (ja que la síndria s’obre i es tanca).


Per fer la seva síndria els hi vam donar una fotocòpia en paper de la part de dins on havien d’enganxar paper de seda verd clar al cercle més prim i després paper de seda vermell al cercle gran. Una vegada acabat enganxen gomets petits negres per fer les pipetes. Després els hi vam donar uns cercles de cartolina verda on havien de dibuixar les ratlles amb pinzell i pintura.


Una vegada tot sec la mestra fa el muntatge de la síndria: el full de la fotocòpia es doblega per la meitat i s’enganxa un dels costats al cercle verd. Després es posa pegament a l’altra meitat de la fotocòpia i a la part que queda visible del cercle de cartolina verda i s’enganxa damunt de la tapa de cartolina de l’àlbum.

I ja tenim la nostra síndria màgica que es veu per fora i s’obre i es veu per dins.

 Quina tapa més refrescant, veritat?


2 thoughts on “Tapa amb síndria”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *