Vota’m als Premis Blocs Catalunya 2011

Ja s’ha obert el període de votacions dels Premis Blocs Catalunya 2011! I com sabeu, aquest bloc participa. Teniu fins al 10 de setembre per votar. Les instruccions les trobareu molt ben explicades per l’associació Stic.cat a la seua web. Però també us deixe una presentació per facilitar-vos la tasca.8 thoughts on “Vota’m als Premis Blocs Catalunya 2011”

 • Jijiji!!! Gràcies a na Laura del racó ens hem posat ses piles, eh??? Jo ni me'n recordava que m'havia presentat! Estava mirant a qui votar si a tu o al racó… i després m'he vist! Què fort! És que tenc el cap a París que me'n vaig demà. Quan torni del viatge, parlam d'allò nostre, val??? Se m'han ocorregut idees! Què divertit serà!!!
  I anau a sa platja, home! Tanta presentació i tanta feina… (jijiji)

 • jajajaja, tens tota la raó! Deuriem anar a la platja i deixar de fer el gamba!!

  Por fas amb ixes idees que se t'han ocorregut… Quan tornes parlem, cap problema!

  Bon viatge!!! París t'encantarà!

 • La veritat que si que tens raó, Laura… Deuriem posar el cartell de tancat per vacances i desconectar una mica. Que vaja bé el viatge a Paris…
  I si a posar-se les piles per a la quedada, que Estrella em té informada de tot, si necessites qualsevol cosa conta amb nosaltres que ens agrada la feina i estresar-nos al limit, a que sí Estrella??? jaajajajj

  Bones Vacances…

 • feina feta, Estrella! Bones vacances i molta sort al premi. (Jo també he presentat el poesiaula, a la categoria "literatura").

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *