Abecedaris

Fa uns dies, Anna Garcia em va enviar un missatge per aportar aquest senzill material. És molt visual i a mi m’ha encantat:
Hola Estrella, igual que tu jo també estic organitzant el material pel nou curs.
Fa molt de temps que vaig fer un abecedari  amb dibuixos com a referent, hi han dues versions una per P-3 i P-4 amb lletra de pal i per P-5 amb pal i lligada, l’he anat deixant a diferents escoles i companys, la veritat és que a mi em va molt bé, actualment gràcies a la gent que comparteix el seu material hi han molts tipus d’abecedaris, us el faig arribar el meu per si algú li va bé.
Bones vacances i acabar de gaudir de l’ estiu.
Anna


12 thoughts on “Abecedaris”

 • Quina passada d'abecedaris. Li done l'enhorabona a la creadora. La veritat que està molt xulo…
  Gràcies per compartir amb nosaltres…

 • Hola Marta,

  no hi ha cap problema en que agarres l'abecedari. Ací estem per compartir!!

  He vist que m'has enviat un mail, quan tinga una estoneta el publicaré i visitaré el teu bloc, ok?

  Ens llegim!

 • No passa res, per això el vaig enviar , com diu l' Estrella es tracta de compartir i entre tots fer més fàcil i enriquidora la nostra tasca educativa.

 • Hola Anna, m'han agradat molt els dos abecedaris que has penjat, tant el de P3-P4, com el de P5. Tens la possibilitat de penjar-los al PICASA? Així els podré descarregar.
  Estic preparant el curs ( com molts/es seguidors d'idees magistrals), i amb els teus abecedaris he vist clar, que dels que tinc, és el que més m'agrada.

  Moltes gràcies per mostrar material, sort i bones vacances.

 • No ho tinc en cap àlbum picasa ( si puc ho intentaré fer) em sembla que es pot descarregar el document i es pot imprimir , ja diràs alguna cosa.
  Anna

 • El problema que tinc és que no se com descarregar el document. Tu saps com fer-ho?
  Gràcies.
  Joana

 • Hola Anna i Estrella, gràcies per les vostres explicacions i interès. Vull fer-vos saber que ja ho he aconseguit!!! Moltes gràcies. Aquest abecedari serà de gran utilitat per a tots els nens i nenes de P4 que el curs vinent tindran l'oportunitat d'utilitzar-lo.
  Fins aviat, Joana.

 • Hola anònim,

  la veritat és que és una pregunta complicada de respondre. Ho intentaré!

  Realment depen de la línia acordada en l'escola en la que estigues. A la normativa no s'especifica. Hi ha escoles que comencen a introduir les vocals al final de P4. Altres ho fan des del primer trimestre de P5. Fins i tot, hi ha escoles que no l'introdueixen fins al segon o tercer trimestre de P5. Així que normalment és un acord de l'equip d'infantil juntament amb el de CI per concretar quins objectius han d'haver assolit els alumnes al final de l'etapa. Sabent això les mestres d'infantil acorden quan i de quina manera començar amb la lletra lligada.

  Espere haver-te ajudat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *