Cançó de les fades

Ja sabeu que Mireia Muñoz va acabar els seus contes de les estacions. Els vaig publicar perquè em van semblar molt guapets. Cada un tenia la seua petita cançò de la fada protagonista. Doncs ara, resulta que ha juntat totes les estrofes i ha creat aquesta cançó tan boniqueta. Quina veu més dolceta que tens, Mireia!
Els contes i la cançó pot ser un gran recurs per a treballar les estacions. I m’ha agradat tant que m’he pres la llibertat d’elaborar aquesta làmina amb la lletra:2 thoughts on “Cançó de les fades”

  • Ahir no vaig tenir temps d'aturar-me en aquesta entrada i, realment, m'ha omplert el cor car tot, la guitarra, la veu, les imatges i la lletra, va carregat de sensibilitat i dolçor. Petons sincers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *