Decorant zones comuns: oceà aeri

Aquesta és una entrada que tenia pendent des de fa molt de temps. És un treball que va idear una companya de la meua escola del curs passat. Entre ella i les classes de plàstica de 4rt, crec, van realitzar aquests divertits peixos per decorar la zona comú principal de l’escola. I no m’he pogut resistir de mostrar el resultat perquè, encara que no siga una tasca per a infantil, sempre es pot adaptar, és realment molt vistós i dóna molta vida a un espai que normalment s’utilitza poc.
Realment no sé com estan fets els peixos, però supose que serà una tècnica pareguda al paper matxé. Estan pintats amb pintura i penjats amb fil de pescar. La resta són tires de cel·lofana blaves i verdes per simular l’aigua i les algues.
I queda així de bonic!
Vista des de la planta baixa:
 Vista des de la 1a planta:
 Vista des de la 2a planta:
Detalls d’alguns dels diferents peixos:
 
 
Serà cosa meua o dóna la sensació que estàs summergit? ^_^ Glup, glup, glup…


6 thoughts on “Decorant zones comuns: oceà aeri”

 • Quina preciositat, Estrella, quina preciositat!!!! Felicita les mestres de part meva, s'ho mereixen de debò! I quina escola més bonica i ben cuidada que teniu!
  Sobre el que comentes dels peixos, dir-te que m'imagino que ho han fet recobrint un globus inflat amb paper i cola. Nosaltres vam fer un globus aerostàtic i vam utilitzar la tècnica que comento. M'ha agradat molt poder veure aquestes fotografies. Gràcies!

 • La veritat és que és una escola molt bona. Llàstima que el curs vinent no estaré allí… T_T Segur que alguna de les mestres llegirà el teu comentari i els agradarà molt les teues paraules, gràcies.

  Aquesta tècnica que dius és la que jo pensava, però gràcies també per explicar-la millor >_<

 • Sap greu quan has de deixar un lloc on t'hi sents a gust i, més, si és una escola car són moltes persones a les que s'hauran de trobar a faltar. De tota manera, el que t'emportes és tot el que has après amb l'experiència adquirida i que, ara, tindràs l'oportunitat de compartir amb altres mestres i, sobretot, altres nens i nenes. I de ben segur que cada vegada que puguis anar a visitar als i a les d'aquesta escola tan marina, et faran una bona rebuda!!!! Petons sincers!

 • Ha quedado muy agradable, menudo ambientazo!! En la ikas hemos hecho algo parecido en las fiestas: navidad, semana del euskera, carnavales…

  Felicidades.

 • Hola Estrella !
  Què maco ! A més , he quedat súper sorpresa quan he vist que l'escola on treballo… és una escola bessona! Així sí que em puc fer una idea exacta de com quedaria aquesta decoració a la meva escola.
  I Estrella , ja veuràs que l'escola on vagis l'any vinent segur que serà fantàstica i sinó ja veuràs que tú faràs que ho sigui.
  Fins aviat,

 • Estrella, jo també he posat el link del teu bloc a la nostra pàgina: Racó jocs i activitats didàctiques trobats en la xarxa! car conté molts recursos educatius interessants!!!! Gracis per la teva dedicació i les teves aportacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *