Un premi “fashion”

Després d’unes minivacancetes, res millor que rebre un premi de part de 2 blocs: “La clase de Miren” i “El racó de l’infant”. Moltíssimes gràcies a les dues!
Les condicions són especials: s’ha d’escriure 7 coses sobre un mateix i enviar-ho a altres blocs amics. Ja he rebut alguna vegada un premi d’aquesta classe, així que intentaré no repetir.
 1. Des de que Laura i jo vam crear el terme “hiperactiva 2.0” no deixe d’utilitzar-lo!
 2. Estic molt il·lusionada amb nous projectes que estan apareixen, però també molt cagada… (en perdó per l’expressió).
 3. Em van regalar una càmera rèflex fa quasi un any i no em puc despegar d’ella (un dels millors regals sense dubte).
 4. M’encanta anar a festivals de música sempre que puc i acompanyada de bona gent.
 5. Sentar-se a “arreglar el món” amb els amics és indispensable.
 6. No m’agrada cuinar, però molt menjar!
 7. L’any que ve, per fi, tornaré a ser tutora i de P4! Tinc moltes ganes de vore als meus nous alumnes ^_^
Ara només queda nomenar els blocs que m’agradaria conèixer un poc més:

Enhorabona a tots!

Actualització 22/8/11: M’informen que també m’han concedit aquest premi Eugènia de “Mira què fem ara!” i Fini de “Mi grimorio escolar”. Moltíssimes gràcies a elles també! Quin glamour!5 thoughts on “Un premi “fashion””

 • Si passes pel meu bloc, jo també t'he concedit aquest premi! Em vaig oblidar de dir-t'ho… jejeje ;P

  Fins aviat i enhorabona!

 • Moltes gràcies, Estrella! Em fa moltíssima il.lusió que hages pensat en mi per aquest premi. Igual que t'agraïsc l'anterior (sunshine), per la qual cosa et premi a tu amb ells per aquesta meravellosa idea: el teu bloc!!

 • Des del blog R@cons et dóno les gràcies per aquest premi.
  Un premi que vengui des d'aquest blog, és tot un plaer.
  àngels_R@cons

 • Desde somnis de colors, moltes gràcies Elena!Estem encantades de compartir amb tu aquest premi, ens ha fet molta il:lusió que pensis en nosaltres! Un petonet molt fort i a gaudir d'aquests dies de vacances que encara ens queden

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *