Dites emocionants!

Pep Ferrero em fa arribar aquest nou projecte tan innovador i original que comença a engegar l’equip del PUC (Posa’t un conte). Es tracta ni més ni menys d’actualitzar les dites populars que fins ara tots coneixíem i utilitzavem a les nostres aules. Enlloc de parlar de les estacions, el temps, el menjar, la feina, les festes… aquestes noves dites volen apropar-se a la part emocional. D’aquesta manera podem treballar un munt de valors amagats en cada una d’elles. No trobeu que és una idea genial? A mi m’ha encantat!
En cada una d’elles porta adjuntes propostes d’activitats tant de conversa com per pintar i, de vegades, també jugar (com molt bé expliquen al seu bloc).
Voleu conèixer la primera dita? “Al setembre de la platja marxa la gent…” Si voleu saber com acaba, cliqueu la següent imatge:
Poc a poc aniran penjant més dites. Estigueu atents a la seua web!


5 thoughts on “Dites emocionants!”

  • M'ha semblat un projecte molt interessant perquè jo també sóc de les que penso que el treball de valors i actituds és més important que la transmissió de continguts acadèmics si parlem d'educació, a més, els continguts acadèmics no entren ni interessen si, afectivament i emocionalment, un nen/a està malament perquè a casa no rep una atenció adequada (com és el cas de molts nens i nenes, desgraciadament avui en dia)
    Precisament un dels motius pels que faig homescholing és aquest, doncs m'interessa més educar els meus fills en els valors que exigir-los matrícules i títols! Està molt bé que l'escola actual aposti pels canvis per tal de començar a respirar nous aires! Petons sincers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *