Encarregats per P3 i P4

He preparat aquests senzills cartells d’encarregats per composar un mural i penjar-lo a la classe. Només heu d’elaborar les vostres etiquetes amb els noms dels xiquets/es i anar col·locant-les baix de cada imatge.
A més, també he preparat una graella per portar el control i que tots els alumnes passen per tots els càrrecs.


5 thoughts on “Encarregats per P3 i P4”

 • Hola!! … mmmm tot són nens, excepte la bibliotecària …

  A mi m'agrada més utilitzar fotografies reals que dibuixets (sempre, pel meu gust, massa infantilitzats). Què en penseu?

 • Hola, la que reparteix també és una xiqueta. Però sobre el que comentes he de dir que per als hàbits sí que m'agrada més utilitzar fotografies (i si són els mateixos alumnes, millor). Per a altres coses sí que utilitze dibuixos (encara que siguen infantilitzats, als xiquets els agrada, a més, estan en infantil, no?) per valorar la il·lustració i també per treballar-los com a representació de la realitat.

  Crec que la millor opció és una combinació d'ambdues propostes.

 • Estic d'acord amb el que dius, Estrella, el millor és la combinació dels diferents recursos i saber-ne treure bon profit de cada un d'ells. A mi, personalment, m'han agradat els cartells i els trobo molt adients per les aules d'infantil. Petons sincers!

 • Existeix algun mòdel d'alguna editorial d'algun cartell a mode dels pictogrames (dibuixets) dels diferents encarregats?

  Jo n'utilitzava un mòdel però ja no recordo de quina editorial.. Algú en sap d'algún a utilitzar tipus cartell am dibuixos on després es pugi enganxar el nom dels alumnes mitjançant "belcro", per utilitzar a 1er…

  Moltes Merces ;P

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *