Guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2011

Aquest ha sigut un cap de setmana prou intens. M’hauria agradat informar-vos més sovint de les novetats que anaven sorgint però no he pogut per falta de temps i connexió… Ara que estic en casa tranquil·la, ja puc posar-vos al dia!
Aquest dissabte vaig acudir a l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2011 on aquest bloc va aconseguir, gràcies als vostres vots, ser finalista com a bloc personal en la categoria d’educació. Es va celebrar a La Seu d’Urgell, un lloc preciós per cert. I l’esdeveniment va ser guiat per una periodista valenciana, d’aquesta manera es va donar un accent diferent i familiar (almenys per a mi) a aquesta edició dels premis.
Idees Magistrals no va aconseguir cap guardó. Però estic molt contenta de ser finalista. Això ja és tot un premi!!
Després ens van convidar a un pica-pica al pati de la biblioteca del poble, un espai també molt bonic. Si voleu vore més fotos, intentaré penjar unes quantes a la pàgina del facebook.
Des d’aquest petit espai vull donar l’enhorabona a tots els guanyadors! Si els voleu conèixer, cliqueu el següent enllaç: Lliurats els Premis Blocs Catalunya 2011.


5 thoughts on “Guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2011”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *