Aprèn a crear recursos per a la PDI

En algunes escoles ja disposem de PDI i poc a poc cada vegada hi ha més mestres que han d’esbrinar com funciona. Molts s’apunten a cursets i altres intenten fer-ho pel seu compte. Una vegada ja saben engegar-la i utilitzar alguns dels recursos que disposem a la xarxa, és hora de començar a manipular el programari per crear els nostres propis recursos adequant-los a la realitat de l’aula.
Normalment el que s’utilitza més és el Smart Notebook 10. Doncs, companys/es, he fet un gran descobriment! Gràcies al bloc “Enlaces educativos” he trobat un curs complet de videotutorials. Són exemples pràctics que ajuden a elaborar els teus propis recursos i està explicat d’una manera molt clara i senzilla. Són uns vídeos ideals per aquells que els costa un poc això de la tecnologia, però també per aquells que volen aprofundir i traure el màxim partit a la seua PDI.

L’autora és Esther Llorca i a continuació deixe enllaçat com a mostra el primer tutorial:

Si us interessa, podeu accedir als altres vídeos:
A més, al mateix canal trobareu més vídeotutorials sobre altres eines: OpenOffice, instal·lació de fonts… Entra en “Videotutoriales para docentes” i descobreix-los.


10 thoughts on “Aprèn a crear recursos per a la PDI”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *