Cançó: El pingüí

Anna Lucini s’inicia com a col·laboradora d’aquest bloc presentant-nos una de les seues cançons:
Hola,
Soc l’Anna, ja fa bastant de temps que us segueixo i que sóc una bona consumidora de les Idees Magistrals que compartiu tots vosaltres.

M’agradaria participar-hi ja que si puc donar un cop de mà em sentiré que participo i dono allò que rebo.

Sóc compositora de cançons infantils, senzillament perquè m’agraden els infants i la música. Les meves cançons són aquelles que he anat trobant la necessitat de fer quan dono classes els nens i nenes.

T’envio una cançó que parla d’un pingüí, ara que vindrà l’hivern és ideal per treballar-la. No surto cantant perquè no sé com fer-ho. Tens la partitura i l’arrenjament, a la música hi ha 4 compassos d’introducció.

Espero que t’agradi.

Anna
A mi m’ha encantat, espere que a vosaltres també ^_^


5 thoughts on “Cançó: El pingüí”

 • Hola!! L'entonació de la cançó.. quina seria? Doncs ho he intentat a través de la partitura, però no estic gens segura…

 • Hola Estrella,

  M'agrada molt la cançó del pingüí i voldria descarregar-me l'arrenjament de la cançó. He provat de fer-ho a l'entrada que dius però encara que em faci usuària del box no he trobat la seva ubicació. Que la podries penjar aquí al blogger o enviar-me-la per mail? Gràcies

  dac792000@yahoo.es

  Gemma

 • Hola Gemma,
  quan entres a l'enllaç, hi ha un botó a la part superior dreta per descarregar la cançó. No es necessari fer-te usuària. Torna-ho a provar i si el problema continua persistint, explica què és el que et passa i intentaré solucionar-ho.

  Sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *