Graelles de comportament personalitzades

Teresa de “Xarxa social per mestres d’infantil” m’ha enviat un mail per avisar-nos que ha publicat un recurs molt interessant per treballar amb els alumnes de P4 al voltant d’alguns hàbits que aprenen a casa. Aquesta és la dinàmica:
Aquestes graelles que us ofereixo són molt útils pels pares quan es troben amb algun problema com pot ser quan els nens no volen menjar sols, vestir-se sols,….
Ho he fet amb nens de P-4 i m’ha donat molts bons resultats.
Es tracta primer de tot d’explicar-li en el nen el que s’emportarà a casa, aquest full, i de que es tracta. Cada setmana me’l portarà i el felicitaré si porta gomets verds i si són vermells en parlem del que ha passat. Si estem contents o no.
Veureu que el dilluns és el dia en que s’ensenya a la mestra, per això diu ensenyar a la Teresa (que era jo) com anat la setmana.
Aquest calendari el podeu fer amb el programa del Microsoft Office Publisher i el podeu personalitzar segons el tema.
Normalment són els pares que et comenten el que està passant a casa i és un recurs que motiva als nens. No hi ha premi! Hi ha felicitació i veu que estem contents pels resultats o no gaire si no són els que esperaven.
EXEMPLE DE GRAELLES:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *