Llibre: Instant Màgic i altres contes

Mireia Muñoz m’escriu per fer-nos saber que té expemplars del seu segon llibre publicat per l’editorial Setzevents (va sortir a finals d’abril). Conté 26 contes curts: escrits amb lletra de pal, il·lustracions en blanc i negre que es poden pintar amb colors de fusta, enquadernació cosida,….
Sinopsi: En aquest llibre trobareu uns quants relats breus (i un de no tant breu), especialment pensats per a reforçar l’aprenentatge de la lectura i per a passar una estona agradable amb les petites històries d’una colla de personatges més o menys entremaliats. Gats i gossos, elefants i conills, estels i persones, bruixes i gripaus formen l’entrellat de diversos contes que provoquen emocions i sensacions que no deixen indiferent al qui els llegeix o escolta.

Donat que falta un mes i mig per Nadal, potser és una bona que entre els regals també hi haja llibres de contes. Aquest està pensat per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 9 anys (però això sempre és relatiu).
Val 10€, més l’enviament. Si algú vol algun exemplar, es pot posar en contacte amb Mireia (no fan promoció, i la distribució no la fa l’editorial per abaratir els costos. Com que es tracta d’una tirada curta, s’encareix el preu del llibre). Enteu a la seua pàgina web si voleu vore el llistat de punts de venda.


3 thoughts on “Llibre: Instant Màgic i altres contes”

 • La Mireia fa poc em va fer arribar dos exemplars d'aquest llibre i és senzillament màgic.
  Les històries són curtes i estan escrites amb lletre de pal. Els temes que tracten són molt propers als nens i nenes i les històries els hi encanten.
  Us el recomano; sense dubte, un bon regal per Nadal!
  Aprofito per donar les gràcies a l'Estrella per fer-ne difusió i a la Mireia per la seva gran tasca.
  Una abraçada,
  Yolanda Roset
  http://blocs.xtec.cat/recursosee

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *