Un premi versàtil

Ara sí que no m’ho creure! He rebut el mateix premi a través de 7 blocs diferents els quals considere que són molt bons i els tinc com a favorits. Per això és un orgull aparèixer en els seus llistats de blocs dignes de fer menció!
Sé que he tardat un munt en compartir-lo, però per fi el tenim ací. Les condicions són les següents:
1. Dir qui me l’ha donat
A totes elles moltes gràcies x7!!!
2. Explicar 7 coses sobre mi
 1. M’agrada descobrir coses noves, sobretot gràcies a altres amigues, i emocionar-me amb elles. M’encanta despertar eixa xiqueta interior i saber que sempre estaràs aprenent i mai t’avorriràs!
 2. Estic llegint el 3r llibre de la saga Canción de Hielo i Fuego i és increïble!!!
 3. Enguany tire molt a faltar amb meus gatets… sniff sniff… Salem i Neytiri són dos perletes guapíssimes que m’agradaria malcriar tant com abans…
 4. Com no, també tire a faltar moltíssim a la meua mitja taronja…
 5. Però, tinc uns companys de pis suuuuuuuuuperbons! Fan que no pense tant en els punts 3 i 4, jejeje.
 6. He estat passant una mala època en la meua vida, però ara ja estic reactivant-me de nou.
 7. I tinc ganes de començar nous projectes amb els meus alumnes.
3. Anomenar 15 blocs amics
Enhorabona a tots!


5 thoughts on “Un premi versàtil”

 • Hola: lo primero decirte que es un auténtico placer que tu consideres mi blog uno de tus favoritos y lo segundo darte ánimos para seguir y decirte que esta maravillosa profesión y nuestros enanos ayudan a pasar malas temporadas, por lo menos a mi me ha ayudado. Un saludo, Miren

 • Hola guapa moltes gràcies per retornar-me el premi.
  Tal com diu Miren per a mi també és un autèntic plaer que tinguis el meu bloc com un dels teus favorits.
  Molts ànims i endavant amb els teus nous projectes.
  Petonets.
  MUAAAAAAAAAAAAA

 • ¡Moltes felicitats! a veure cuan tinc temps i et envio alguna coseta nova! sóc la Merche (l'ampa)

 • Quina alegria Estrella! Moltíssimes gràcies per aquest reconeixement. Espero que tot et vagi molt i molt bé i que ben aviat ens poguem retrobar. Una abraçada molt gran d'una amiga blocaire per un gran bloc i una gran persona.
  Gràcies per ser com ets i per la teva gran tasca.
  Una abraçada molt forta,
  Yolanda Roset
  http://blocs.xtec.cat/recursosee

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *