Calendari d’advent online

Açò sí que és una meravella! Anna Alonso m’ha enviat aquest recurs:
Hola Estrella!
Feia unes quantes setmanes que no t’enviava res, no ha sigut per falta de material, més aviat per falta de temps. Relacionat amb un del teus últims articles sobre els calendaris d’advent m’agradaria explicar-te el que he descobert per casualitat fa un parell de dies. Potser resulta que ja ho coneixes però per mi ha estat tot un descobriment i m’agradaria compartir-ho amb tu i amb qui li interessi. Com t’he dit tot remenant per la xarxa he trobat una web advientos.com per fer calendaris online. Només cal registrar-se gratuïtament i seguir els passos que són molt senzills. Jo ja n’he fet un i l’he penjat en una de les pàgines del meu bloc http://blocs.xtec.cat/annaal/. Si vols veure’l directament sense passar pel bloc aquí et deixo l’adreça http://www.advientos.com/destinatarios-publico.php?codigo=5413-1802
Espero que et pugui interessar!!!

Anna

Entreu i descobrireu les diferents sorpreses amagades!


2 thoughts on “Calendari d’advent online”

  • Doncs sí! És molt interessant i, de fet, no coneixia aquest espai web que ens permet crear els nostres calendaris.

    Amb el teu permís en faré una publicació al meu bloc parlant-ne i recomanant-lo!

    Salutacions!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *