Campanes de nadal fetes amb guix

Ja tirava faltar a Cyra Garrido! Mireu quines campanes més boniques m’envia:
Hola Estrella!! que tal tot?? ja veig que no pares de treballar en el blog com sempre i la veritat es que amb tantes idees que t’enviem tots no dones a l’abast.

Mira aquí t’envio una activitat molt maca que segur que t’agradarà, són unes campanes de nadal fetes amb guix, aquesta activitat es pot fer des de infantíl fins a primària o fins i tot amb adults.

Només cal dibuixar unes campanes amb cartró juntar-les i grapar-les pels costats tenim en compte que hem de deixar un espai pel dalt per posar la corda. Una vegada grapats les dues parts, s’ha d’omplir de paper de diari per dornar-li volum a la campana. Després es comença a folrar amb el guix i ja veure-ho que se seca de seguida i fins tot pots fer les decoracions que vulguis amb tires de guix. Una vegada passat aquest pas, les pintem amb temperes i les deixem assecar. Després es poden vernissar i posar purpurina. Hi ha una altre possibilitat que és posar una mica de líquid que es diu betun de judea que li dona un toc envellit (aquest líquid cal posar-ho quan no hi hagin nen/es ja que la seva olor és forta, millor posar-ho nosaltres).

Una vegada acabada la campana se li pot posar un cordó daurat o platejat i algún llaç i veure-ho quin goig que fan!!

T’envio el embed per a que ho puguis insertar en el teu blog, espero que t’hagi agradat l’activitat!!

Una abraçada ben forta!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *