Projecte musial TRIP TRAP TRUP

Mireia Muñoz em descobreix aquest projecte musical de Robert Pellicer i Viader. Trip Trap Trup és un grup de tres cantadors amb un repertori de cançons per al públic familiar. Cançons de sempre i d’arreu dels Països Catalans cantades a cappella, lluny d’artificis i sense instruments, ressaltant-ne així la lletra i donant importància al contingut de la cançó i el que explica i a la melodia que ho vehicula. Tot plegat amb una gran sonoritat polifònica que es vincula directament amb el cant més tradicional aconseguint d’aquesta manera fer les cançons més pròximes als que les escolten, més directes, més fàcils d’entendre i més fàcils d’aprendre i interioritzar. 
Si entreu a la seua pàgina, trobareu les cançons i el CD descarregable totalment lliure, així com també les lletres i la caràtula. La veritat és que m’he quedat atontada escoltant. M’ha agradat i, a més, és diferent!


1 thought on “Projecte musial TRIP TRAP TRUP”

  • M'ha agradat molt conèixer aquest grup musical. Trobo que ens pot ser molt útil per a descobrir i aprendre cançons diferents a les que treballem habitualment.

    Gràcies de nou Estrella! Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *