Conte: El senyor Guerra i la senyora Pau

Aquest és un conte molt bonic per treballar aquests últims dies. Creada pels companys d’Una mà de contes, ens presenten la història d’una parella molt peculiar: El senyor Guerra i la senyora Pau.

Quin bon cos que es queda, veritat?
Doncs jo l’he utilitzat per treballar l’amistat i l’estima a l’aula. Hem fet un poc de conversa i hem anomenat els companys que estimem més de la classe. Finalment, ho hem plasmat tot en una fitxa on havien d’escriure una part del títol del conte, dibuixar-se amb el company que més estimen i escriure el seu nom.


4 thoughts on “Conte: El senyor Guerra i la senyora Pau”

  • M' ha agradat molt el conte, per treballar en aquesta diada o qualsevol altra dia, l' he penejat al bloc d' Educació infantil de la nostra escola,
    Anna

  • Està bé aquest conte però el que ha estat màgic a la classe de P5 de la meva escola ha estat el que has penjat a Educavídeos: videos per treballar la Pau. Meravellós! Tan senzill i evident que els nens l'han entès i han empatitzat tant que ara no paren d'ajudar-se mútuament. Fantàstic!! Us el recomano. Gràcies Estrella!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *