Manualitats de nadal reciclades

Una nova col·laboradora, Sharita, ens ensenya com fer unes manualitats molt nadalenques amb qualsevol tipus de material de rebuig:
Hola. Enhorabona pel vostres blocs i per aquest espai. Sóc Sharita, de la Plana Alta (Castelló) i volia aportar les meues manualitats nadalenques amb material reutilitzat. En primer lloc, un floc de neu / estrella de nadal feta amb cartulina brillant i anelletes de les llaunes de refresc. En segon lloc, un angelet fet amb una càpsula nespresso, feltrina, fil d’aram, llana i una bola de fusta i, en tercer lloc, ornaments nadalencs fets amb sobres de plàstic (del que sol quedar de vegades quan plastifiquem material), retoladors permanents, estrelles adhesives i “l’esquelet” que queda quan ja hem gastat totes les estrelles adhesives d’un full. L’idea d’aprofitar allò que quasi tothom considera “fems” em fa feliç. Espere que trobeu les meues idees tan útils com jo trobe les vostres. Bones festes!!!
 


4 thoughts on “Manualitats de nadal reciclades”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *