Treballs plàstics d’hivern

A continuació voreu més cosetes sobre l’hivern, aquesta vegada de la mà de Sònia Martínez que va fer uns treballets molt bonics amb els seus alumnes:
Hola Estrella!!
Mira t’envio uns treballets de l’hivern que vaig fer a l’escola el curs passat amb els meus nens i nenes de P4.

Totes aquestes feinetes les vam fer en format Din-A3 i amb els colors de l’hivern. A través de la plàstica vam treballar el grafisme, els colors, el paisatge a l’hivern, vam esquinçar papers de seda, vam fer una composició d’un arbre amb papers de diari, vam descobrir que pintant amb una cera tova blanca en un paper blanc no es veu res però que quan li passes pintura líquida o aquarel·les fas màgia i es veu allò que has dibuixat… En fi, que vam gaudir molt fent aquest treballets!!
Espero que t’agradin!


3 thoughts on “Treballs plàstics d’hivern”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *