Una bonica cançó per nadal

Mª Àngels Trimiño em va enviar en el seu dia aquest vídeo per felicitar-nos a tots els nadals. Ja sabeu que he tingut un mes de desembre molt ocupat i des d’ací vull demanar disculpes als que m’heu enviat amb antel·lació les vostres propostes i no he pogut publicar-les en les dates corresponents. Més val tard que mai, no?
Hola Estrella!
M’agradaria compartir amb tu i tots els teus seguidors aquesta bonica cançó, que segurament ja la coneixeu, però d’aquesta manera m’agradaria felicitar les festes i desitjar-vos BON NADAL I UN FELIÇ ANY NOU 2012.
Una forta abraçada i un desig: “que tots els nostres somnis es facin realitat.”
Fins aviat!
MªÀngels Trimiño1 thought on “Una bonica cançó per nadal”

  • Una bona cançó per a fer amb els infants. Tanmateix, i sobretot per aquells que ens dediquem a l'educació musical, és un pel baixa (tonalitat).

    Molt bonica. Una bona cançó per a felicitar el Nadal! Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *