Vivint els aniversaris

Una idea molt original d’Anna Alonso per celebrar els aniversaris dels nostres alumnes:
Hola Estrella!
Espero que les Festes de Nadal t’hagin provat força!!!
T’envio una nova proposta, aquest cop relacionada amb els aniversaris dels infants. El curs passat una companya de l’escola va fer un pastís d’aniversari folrant amb plastilina un tàper de plàstic. Els nens i nenes van estar entusiasmats amb el “pastís”, feien tot el ritual: demanar 3 desitjos, bufar l’espelma i fer-se la foto.
Aquest curs jo també ho he posat en pràctica i el resultat igualment és molt emocionant per a tots els infants.

El regal que la classe fa al homenejat és una felicitació, t’adjunto el model i com ho fem.

Espero que si us agrada ho poseu en pràctica perquè és una estona molt emotiva i gratificant pels infants.
Fins aviat

I si el que us interessa és fer el pastís que comenta Anna, la meua companya Laura de “El Racó de l’infant” va publicar el seu. Podeu consultar el seu bloc per vore com es fa:4 thoughts on “Vivint els aniversaris”

  • Ostres quina idea més interessant! M'ha agradat moltíssim. Quina bona pinta que fa aquest pastís de plastilina, llàstima que no ens el puguem menjar.

    Salutacions. Gràcies per compartir aquestes magnífiques exepriències!

  • Jo tenia un pastís d'eixos l'any passat i els meus alumnes encara que sabien que era de mentira cada vegada ficaven el dit i el xupaven com si fos de veritat. No vaig conseguir que ho deixaren de fer, no ho podien evitar els pobres.

  • Ja, ja, ja quina gràcia, vore el pastis. Ja fa dos anys que tinc el pastis i la veritat que de tant de gastar´lo s'està quedant una mica fofet. Estic pensant en fer un de nou!! Estrellita els meus alumnes també fan el mateix que esteu. I cada dia que el pastís ix per celebrar un aniversari, diuen: "Laura que ens anem a menjar el pastís?"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *