Continuem amb el V Congrés d’Escola Valenciana

He de demanar disculpes perquè últimament el bloc no està tan actiu com sempre, però hi ha una bona raó. No hem parat ni un segon! Ja sabeu que fa poc la meua companya Laura Tudón i jo vam presentar a les Jornades Blocaires de Sagunt el nostre petit Racó 2.0 de la xarxa.
Vam estar preparant-ho a consciència i clar, els blocs es ressenteixen. Finalment, vam poder fer la nostra explicació a les companyes que van vindre (tot i tindre certs problemes tècnics… sempre passa el mateix!). Moltes gràcies per la paciència que vau tindre!
Després de les diferents presentacions, Laura va realitzar un taller per fer blocs educatius que va ser tot un èxit!
Les assistents només volien saber més i més de com fer el seu propi bloc! Va ser molt enriquidor per a elles.
I bé, dins d’aquest V Congrés d’Escola Valenciana tornem a participar a la Jornada Marc TIC i Ensenyament que tindrà lloc el pròxim dissabte 3 de març a la Universitat Politècnica de València. Aquesta vegada la nostra participació serà a la secció de petxa-kutxes amb sorpresa inclosa! Hem estat molt engrescades preparant-ho, ocupant molta part del nostre temps, i esperem que assistiu per descobrir què és!
Per inscriure-vos heu d’enviar un correu electrònic amb l’assumpte “JORNADA MARC TIC I ENSENYAMENT”, nom, cognoms, e-mail i telèfon de contacte a congres@escolavalenciana.org.
Trobareu més infomació al programa:


2 thoughts on “Continuem amb el V Congrés d’Escola Valenciana”

  • Fantàstic Estrella! Si es que no pareu… Feu un treball magnífic, ja m'agradaria a mi estar en el vostre lloc (potser hauré d'arrencar professors aquí a Barcelona per fer-ho…).

    Moltes salutacions i gràcies per ensenyar-vos com treballeu!

    Petonets. Ens llegim aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *