Jornada Marc TIC i Ensenyament

Com sabeu, dissabte passat vam participar en la Jornada Marc TIC i Ensenyament que va organitzar Escola Valenciana. Laura Tudón i jo vam acudir per presentar el “Racó de ses nostres idees 2.0”. La veritat és que va ser molt emocionant perquè vam conèixer molts companys/es amb les mateixes inquietuds que nosaltres. Els nervis estaven a flor de pell perquè voliem que tot ens anara bé (l’última vegada vam tindre problemes tècnics i no vam poder mostrar la presentació) i teníem algunes sorpreses preparades que no sabíem si agradarien.
Per un costat, vam elaborar un vídeo cassolà utilitzant la tècnica stop motion. Amb ell volíem mostrar d’una manera senzilla com ens vam conèixer i com vam arribar a crear el racó. Per a fer-lo, Laura Tudón va cosir unes ninetes de feltre molt guapetes. Cada una representava a una de nosaltres. La resta d’elements els vam imprimir i retallar. Vam començar a moure-ho tot i fer fotos i aquest va ser el procés:
I per un altre costat, Laura Cuenca va sorprendre amb un missatge en “directe” donant pas al vídeo i a la nostra presentació:
Finalment, us deixem “La nostra història” i la presentació que vam utilitzar per si voleu conèixer-nos un poc més ^_^4 thoughts on “Jornada Marc TIC i Ensenyament”

  • Hola, os digo lo mismo a las dos, enhorabuena por el vídeo, la presentación y todo en general. Me hubiera encantado estar allí. Un saludo.

  • Segur que va ser tot un exit. M'encanta el video de presentació. A mi també m'hagués agradat estar allà. Felicitats a totes tres i hem sento una privilegiada per col.laborar en el Racó de ses Nostres Idees. Gràcies i endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *