El symbaloo de roses de Sant Jordi

Si no recordeu malament, aquestes últimes setmanes hem estat fent entre tots/es un recull de roses de Sant Jordi per tindre un bagul accessible d’aquest tipus de manualitats. Doncs bé, passada la Diada he creat el symbaloo on estan tots els enllaços recollits. Voreu que estan ordenats per nivell (de P3 a CS) i podreu llegir a simple vista quin és el material bàsic del qual estan fetes les roses (així és més fàcil fer-se una idea).

A més, aquest symbaloo també el trobareu a la secció corresponent del “Racó de Ses Nostres Idees 2.0”.
Finalment, només tinc paraules d’agraïment a tots aquells que us heu molestat en afegir les vostres troballes al document inicial mitjançant el formulari. Gràcies a vosaltres hem aconseguit més de 50 manualitats de roses diferents i fantàstiques! Genial, veritat?


8 thoughts on “El symbaloo de roses de Sant Jordi”

 • Preciós Estrella! T'ha quedat estupendo! Enhorabona… m'ha encantat com ha quedat! I moltes gràcies a tothom per participar!

 • Quina passada! Ha quedat molt bé, tot endreçadet i assequible! Ara sí que no podem dir que ens falten idees!Moltes gràcies a tots i sobretot a tu, Estrella.
  Salutacions.

 • Estrella ha quedat genial!!!!M'encanta!!!!!
  Molt bona feina !!!!
  Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible i moltes gràcies també a tu!!!!!
  Petonets!!!!!

 • Us felicito, això del Symbaloo és un molt bon invent!
  Im la vostra organització ha e4stat genial! Tenir a l'abast tanta informació és molt bo, anima a qualsevol a fer coses.
  Una abraçada!

 • Mmmm… no sé ni me'n recordo d'aquest petit projecte col·laboratiu, jejje! T'ha quedat molt bé Estrella. M'encanta aquesta energia hiperactivada que tens i que ens transmets. 🙂 PETONS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *