Els SYMBALOOS arriben al Racó de Ses Nostres Idees 2.0

Últimament hem anat descobrint aquesta eina per recollir enllaços: el symbaloo. Àngels del bloc “R@cons de colors” va ser la primera que va mostrar com podíem treure-li partit en el nostre àmbit. Ens va agradar tant a l’equip del Racó de Ses Nostres Idees 2.0 que hem començat a crear-ne d’altres per afegir-los a la pàgina. I pel camí ens hem trobat a Joel Artigas del bloc “Educació i les TIC” que amb el seu entusiasme i la seua col·laboració ens ha ajudat a completar aquesta tasca.
Així és com finalment hem creat una pestanya nova a la nostra pàgina de recursos: “SYMBALOOS”. En ella trobareu els que ja hem creat: dites per infantil, abecedaris, recursos per pasqua, primavera, recursos TIC per EI, recursos TIC per EP; i també el de Sant Jordi que va fer Àngels.

Clica la imatges per accedir a la resta de symbaloos

L’objectiu és anar afegint-ne més conforme anem creant-ne i, com no, comptar amb vosaltres per anar enriquint aquesta nova secció. Si us animeu a fer els vostres propis symbaloos i els voleu compartir amb aquesta petita comunitat virtual, només heu d’enviar-los al nostre correu electrònic: hiperactives20@gmail.com; joelart7@gmail.com.7 thoughts on “Els SYMBALOOS arriben al Racó de Ses Nostres Idees 2.0”

 • Estrella una idea fantàstica.
  A més formeu un molt bon equip, els 4 hiperactius de la xarxa jajajjajaaj.
  Els symbaloos són una eina molt útil ja que tant sols amb un clic tens un munt de recursos.
  Una iniciativa genial!!!!
  Petonets!!!!

 • Fantàstic! Molt bona iniciativa i sobretot, enhorabona per la gran feina que feu! Gràcies! Sols queda que tots els que us seguim ens animem a compartir i fer els nostres propis symbaloos!

 • Sí, només falta això! Que compartiu els vostres symbaloos, seria un gran recull!! Nosaltres ja tenim en ment fer més, jeje

  Gràcies a totes pels vostres comentaris i Nerea, no podies faltar!!

 • Fabulós el recull de symbaloos, gràcies per compartir, he fet un enllaç al meu blog on tant pares com mestres els aprofitarem al màxim.
  Una abraçada als 4 hiperactius.
  Besets des de el racó de titina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *