Jornades “Caixa dels Colors, 7 anys d’espai familiar”

La nostra companya i col·laboradora Ana Torner, ens envia aquestes Jornades sobre família i societat, creixement i benestar infantil. Les Jornades estan organitzades per l’espai familiar Caixa dels Colors organitza en col·laboració amb la Universitat Jaume I unes jornades sobre família i societat, creixement i benestar infantil, i es celebraran el próxims dies 26 i 27 d’abril als salons socials de CaixAlmassora: c/ Trinitat, 20, d’Almassora (entrada pel c/ l’Alcora). 
Sota el títol “Caixa dels Colors, 7 anys d’espai familiar”, les jornades van adreçades a l’estudiantat d’Educació Infantil, de Magisteri, de Pedagogia i Psicologia i del Màster d’Intervenció i Mediació Familiar; però també a les famílies i altres professionals que se senten implicats i interessats a conèixer i comprendre l’experiència i el paper que desenvolupa la Caixa dels Colors com a espai familiar; la visió sistèmica de la família; les dinàmiques familiars que influeixen en el creixement i l’educació dels infants; les xarxes socials més properes i la Xarxa Social Europea.

Per tal d’ inscriure-vos: 
Teniu que descarregar el pdf de l’inscripció: i fer-lo arribar a: Màster d’Intervenció i Mediació Familiar, degudament emplenat, juntament amb el justificant de pagament, per una d’aquestes vies*: fax, 964 729 262; correu electrònic, a l’adreça masterfamilia@uji.es; o bé personalment, al despatx HC1224DD (Tel. 964 729 556) de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Universitat Jaume I de Castelló, Màster d’Intervenció i Mediació Familiar.
*Cal esperar confirmació

Altres dades:
El preu d’inscripció és de 10 euros les jornades i 10 euros el dinar; i la inscripció serà convalidable per un crèdit de lliure configuració UJI.
El màxim de places és de 150 places (cal esperar la confirmació).

Animeu-vos segur que serà molt interessant!!

Actualització 16/4/12: La UJI i la Caixa dels Colors comuniquen que s’han modificat el termini i forma d’inscripció a les Jornades “7 anys d’Espai Familiar” que es celebraran el 26 i 27 d’abril amb el tema “Família i societat. Creixement i benestar infantil”.
  • Inscripció gratuïta.
  • Reconegut un cèdit UJI.
  • Termini d’inscripció fins el 24 d’abril.
  • Procediment d’inscripició, enviant les vostres dades (nom, DNI, professió, estudis, adreça electrònica, telèfon) al correu UJI: masterfamilia@uji.es. Telèfon del Màster d’intervenció i mediació Familiar 964729556. (Places limitades).
  • Les persones que desitgen quedar-se a dinar el dijous 26 d’abril poden fer l’ingrés de 10€ al compte: CaixAlmassora 3130 0699
    74 2041006616.


1 thought on “Jornades “Caixa dels Colors, 7 anys d’espai familiar””

  • Síiii! L'he conegut al Racó de la Laura 😉 Molt interessant! Gràcies per compartir-ho i fer-ne difusió. Llàstima que em quedi una mica lluny!

    Petons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *