Premi “Bloc original”

Blanca del bloc “Actividades para Educación Infantil” ens ha sorprés amb la creació d’un premi propi per reconèixer l’originalitat que tenen alguns blocs i l’ajuda que ha rebut d’ells. Per a mi és tot un honor aparèixer al llistat de la creadora i estic molt agraïda pel detall.
Però és que a més, hi ha altres blocs que també me l’envien. I no són pocs! Tota una alegria i sorpresa!
Així, passe a complir les normes d’aquest premi:
1 – Citar els blocs d’on ve. Moltíssimes gràcies a tots ells!

2 – Escriure una frase que ens definisca: He triat una molt senzilla però que m’encanta!


“Compartir és enriquir”
3 – Regalar-lo a 10 blocs amics:
  • M’encantaria retornar-lo als 6 blocs que me l’han donat (encara que ja el tenen) perquè jo també els hauria triat a ells i estic molt contenta de que hagen pensat en mi.
  • Com no, a les meues companyes hiperacTICves (com diu Sara! i que m’ha encantat el joc de paraules, jeje): les meues Lauretes de “El Racó de l’Infant” i de “Ses Meves Feinetes”. Sé que ja han sigut premiades com a bloc original, però no puc evitar nomenar-les també a elles perquè són les meues reloqueeeeeeeeeees!
  • Finalment només em queden 2 llocs lliures per regalar aquest premi. I són per Mª Àngels de “EI d’Educació Infantil” i Carme de “Fer de mestres”. Me les estime moltíssim. Enhorabona xiques!


7 thoughts on “Premi “Bloc original””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *