Premi especial “Tinc hiperactivitat 2.0”

Ja fa temps que treballem juntes i el nostre grau de hiperactivitat és cada vegada més alt. Hem estat observant que hi ha molta gent hiperactiva per l’univers blocaire, per això hem volgut crear aquest reconeixement hiperactiu.
REQUISITS PER SER UN BLOC AMB HIPERACTIVITAT 2.0:
  • Estar sempre actualitzat.
  • Oferir recursos i idees per a la tasca diària.
  • Utilitzar moltes eines 2.0.
  • COMPARTIR i ajudar a resoldre les demandes dels seguidors desinteressadament.
Aquest premi s’ha d’assignar a un únic bloc, realitzant una cadena de blocs hiperactius; qui reba aquest premi, ha de passar-li la hiperactivitat a un altre bloc i penjar a la barra lateral la icona del premi. Nosaltres anirem elaborant un llistat de blocs amb hiperactivitat 2.0. Si el bloc premiat vol incloure’s en ell, només ha de deixar un comentari en aquesta entrada que estarà publicada en els tres blocs hiperactius 2.0 (Idees magistrals, Ses meves feinetes o El racó de l’infant).
Des d’aquest bloc, m’agradaria reconèixer la seua feina a Joel Artigas perquè sense dubte el seu bloc “Educació i les TIC” té molta hiperactivitat 2.0! Enhorabona!
Esperem els vostres comentaris!
L’equip del “Racó de ses nostres idees 2.0”


4 thoughts on “Premi especial “Tinc hiperactivitat 2.0””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *