Recuperant premis endarrerits

Sí amics! Resulta que he estat tan ocupada que vaig deixar de publicar els premis que m’anaveu enviant. Però com que ara estem de vacances puc revisar els detallets que falten i publicar-los per lluir-los amb l’orgull que es mereixen.
Miren de “La clase de Miren” al desembre em va fer arribar 2 regalets perquè, segons les seues paraules, aquest bloc és molt especial per a ella més allà d’allò professional:

La Mestra Eva de “Imagina Aula Viva”, també al desembre, em va enviar aquest preciós detall per a tots/es els/les mestres que dia a dia dediquem una estoneta a transmetre eixes meravelles de treballs i entre tots crear una educació més unificada:

També altres companyes em van fer arribar a la meua bústia les seues felicitacions de nadal, com Blanca, MªÀngels Trimiño, Mireia Muñoz i Florimarga, i no em vaig dignar a agrair-ho en el seu moment. Però bé, més val tard que mai, no?

Moltes gràcies a totes elles per pensar en mi i tindre temps per mimar-me així!Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *